Szívvel és lélekkel

Minőségi vendéglátói és éttermi szolgáltatás, több mint húsz éve!

Szolgáltatásainkról bővebben

Az általunk üzemeltetett vendéglátó helyek között vannak kisebb-nagyobb (150 fős vagy akár 300 fős) tálalókonyhák is, melyek ételkínálatát székhelyünkön található báziskonyhánk biztosítja, ahol az ételek előállításkor a legkorszerűbb hűtési cook&chill technológiát alkalmazzuk – ez szolgálja ugyanis az ételek tartósítását. Ezután a hűtőlánc folyamatos betartásával biztosítjuk, hogy az ételek minősége kifogástalan és a hatályos élelmiszer-biztonsági és Európai Uniós rendelkezéseknek megfelelő legyen. Az ételek előállítására, szállítására és tárolására vonatkozó előírások betartását állandó HACCP munkatársunk is felügyeli, rendszeresen ellenőrzi.

Társaságunk lehetőséget biztosít mindennemű fizetési módra (bankkártya, Széchenyi kártya, kereskedelmi forgalomban lévő illetve saját kibocsátású étkezési utalványok).

CATERING

A munkahelyi étkeztetés mellett biztosítjuk Partnereink számára a felmerülő catering feladatok teljes körű ellátását is. A pár fős bekészítésekről a többszáz fős állófogadásokig minden megrendelést rendkívül rugalmasan, precízen és magas színvonalon teljesítünk.

Catering szolgáltatásaink a következők:

  • bekészítések: tárgyalásokra, értekezletekre, kávészünetekre,
  • szendvicsebédek,
  • továbbképzések, rendezvények svédasztalos ellátása meleg étellel vagy hidegtálakkal,
  • meleg étkeztetés felszolgálással,
  • VIP vendégek ellátása,
  • ünnepi események vendéglátása (pl. évbúcsúztató, évfordulók, Mikulás, stb.)
  • külső helyszíni rendezvények lebonyolítása.

Szakmai felkészültségünket és catering szolgáltatásaink minőségét igazolja, hogy számos kiemelt partnerünk (pl.: MOL Nyrt, Nemzeti Adó és Vámhivatal) bízza szakértő gondoskodásunkra VIP vendégeinek ellátását, mely hibátlan profizmust követel. A pozitív visszajelzések és sorozatos újabb megrendelések igazolják tevékenységünket.

KÁVÉZÓ, BÜFÉSZOLGÁLTATÁS

Az általunk üzemeltetett vendéglátó egységek túlnyomó többségében – több esetben saját kezdeményezés alapján – a büfé az éttermi kiszolgáló területhez kapcsolódóan került kialakításra, ezáltal vendégeink a kellemes ebéd elfogyasztása után helyben élvezhetik büféink által biztosított különféle ízletes, minőségi kávékészítményeinket.

Reggeli büféválasztékunk rendkívül széles skálán mozog: a saját készítésű, frissen csomagolt szendvicsektől az önkiszolgáló rendszerben választható különféle meleg fogásokig számos lehetőséget biztosítunk kedves vendégeinknek. Közkedveltek a különböző tojásételek, bundás kenyér, virsli, vagy akár kenyérlángos és tejbedara, de emellett friss és majonézes saláták is elérhetőek. Természetesen büfénkben a friss péksüteményre, édességre vagy éppen különböző tejtermékekre vágyó vendégeink is találnak kedvükre valót.

Étterem üzemeltetés

Önkiszolgáló étterem üzemetetése, változatos kínálattal: menük, „a ‘la carte” választékban levesek, főételek – hús és tésztaételek, valamint vegabár, saláták, hidegkonyha, desszertek.

Büfé üzemeltetés

Ébresztő zónánk könnyebbé teszi a napindulást: nyitáskor szeretettel várunk mindenkit saját, friss zöldséggel készített szendvicsekkel, saláta- és vegabárunkkal, villás reggelivel, tejtermékekkel, sós és édes pékáruval.

Kávézó üzemeltetés

Egy jó kávéval könnyebben indul a nap. A frissen őrült kávékhoz fehér, barnacukor és méz mellett, laktózmentes és rizstejet is kínálunk. Hozzá sós vagy édes péksütemény mindig frissen kerül az asztalra.

Rendezvények

A rendezvények egyik legfontosabb különálló feladata a vendégek étkeztetése, ezt kérésre teljes körűen ellátjuk, legyen szó konferenciáról, álló vagy ületett fogadásról, ünnepi, nemzeti eseményekről, VIP vendégekről külső vagy belső helyszínen.

Dobozos kiszállítás

Több mint 15 éves múlttal foglalkozunk dobozos ételszállítással, melyek természetes alapanyagokból készített minőségi ételek. Évszakoknak megfelelő, hetente megújuló kínálat, házias ízvilágú hagyományos és reform ételek, speciális diéták szakmai odafigyeléssel.

Hidegkonyha, szendvics

Rendezvényekre, eseményekre külön ajánljuk hidegkonyhai szolgáltatásunkat, ahol rendelhetőek hidegtálak, party és zárt szendvicsek valamint saláták igen széles választékban.