Canteen Food

A vendéglátás szolgálatában csaknem 30 éve.

Cégünket 1994-ben alapítottuk, mint egy teljesen magyar tulajdonú, vendéglátással és munkahelyi étkeztetéssel foglalkozó vállalkozást. A vendégközpontú gondolkodás és a minőségi szolgáltatás jó ár és érték aránya az, amelynek eredményeképpen hosszútávú partneri viszonyokat sikerült kialakítanunk. Folyamatos megújulásra irányuló törekvéseinknek köszönhetően nem egy ügyfelünket  több mint 10 éve elégedett vendégkörként tudhatjuk magunk mellett.

Ételeink minőségét kettős, egymástól független rendszerben ellenőrizzük: a kötelező HACCP szabályainak betartása mellett egy saját – szigorúbb élelmiszer biztonságot megkövetelő – felügyeleti rendszert fejlesztettünk ki, amit a HACCP vezető ellenörző munkájától függetlenül az üzletvezető végez.

%
Házias ízvilág
%
Friss alapanyag
%
Rugalmasság

Éttermeink mindegyike önkiszolgáló rendszerben működik. Partnerünk igényeinek és a helyi viszonyoknak megfelelően, rugalmasan alakítjuk étlapválasztékunkat. Társaságunk folyamatosan figyelemmel kíséri a fogyasztási trendeket, az egészséges táplálkozással összefüggő újdonságokat, és azokat igyekszünk kínálatunkba integrálni. Arra törekszünk, hogy mind a hagyományos, házias ízvilággal bíró, mind pedig a korszerű táplálkozás körébe tartozó ételek is megtalálhatók legyenek étlapjainkon. Nem feledkezünk meg az élelmiszer-intoleranciában szenvedő vendégeinkről sem, egyes éttermeinkben megjelöljük étlapunkon a tej-, cukor- vagy lisztmentes ételeket.

A valóban egészséges táplálkozás elemeit tartalmazó önkiszolgáló pultrendszerben működtetjük, ahol korlátlan mennyiségben, akár falatonként is megízlelhetik korszerű újdonságainkat. Speciális, korszerű táplálkozás elvei szerint készített ételeink élemiszeripari szakemberünk irányításával és ellenőrzésével készülnek, melynek révén garantált a korszerű receptúrák alapján történő szakszerű elkészítés.

Reformfőzelékeinket liszt hozzáadása nélkül, saját anyagával sűrítve készítjük, illetve desszerkínálatunkban ún. reformdesszertek is szerepelnek, amelyek cukormentesek, és a fehérliszt minimális szintre csökkentésével (teljes kiőrlésű liszt hozzáadásával) állítjuk elő.

Választékunkat tovább színesíti önkiszolgáló rendszerű salátapultunk, melynek kínálatában egyaránt megtalálhatók mind a friss zöldségből készült, mind pedig a majonézes kevert saláták, gyümölcssaláták, zöldsaláták, különböző, választható öntetekkel, és természetesen a különböző savanyúságok.